Tick Tack Tick Tack

Känslan när man kommer ihåg att det var någonting man skulle komma ihåg men inte kommer ihåg vad det var ...

Dagen har spenderats med att riva ut garderoben efter mina bortglömda gymnastikkläder, letat låt till skolarbete och gjort middag (eller om man nu kan kalla Amerikanska pannkakor för middag).
-Vi har gympa första lektionen imorn, "yay"!-

















"Pay no attention to that man behind the curtain."
- Wizard of Oz


Kräftskiva

Åkte iväg till broder igår på kräftskiva. Jag åt sammanlagt nånting runt 40 kräftor (Dom tvingade mig att äta upp de som var kvar på fatet :O) Men det gick i, älskar kräftor - kan äta hur många som helst utan att bli mätt.

Retade nog gallfeber på min brorson sen .. Han satt och spelade dataspel och jag envisades med att sitta bredvid och ställa tusen frågor på engelska. Han går i fyran och är jätte duktig på engelska (Y) Iallafall, blev nerslagen med en hundkorg och sprang därifrån.













"Homer no function beer well without."

- Homer

...

Det är grymt dåliga busstider på morgonen .. Försov mig till kl 8, skulle tagit bussen 7.15, nästa gick 8.25 - hinner absolut inte med den, då får jag lov och vänta till 9.45 - missar första lektionen och kommer komma lite försent till andra.
Måste skaffa bättre väckarklocka, har alltid velat köpt en från Coolstuff.se som hoppar ner från sängbordet när den ringer och åker runt på golvet tills man stänger av den. Eller en som man måste trycka på flera färgade knappar i ordning för att den ska sluta tjuta. Då borde man vakna iallafall.

Senaste två dagarna har vi som sagt haft ca 2½ timmes hål mitt på dagen - vilket har spenderats i uppehållsrummet och kollat på Ryska Pinoccio samt Ringaren i Notredame.








You can do anything if you’re not afraid.
- Daredevil

Barapapapa papa papa pa pa

Kollar på Fångarna på Fortet - nostalgi or what! Men är inte lika bra som förut dock. Och sen vet man ju att allt inte är "ärligt (äkta)" direkt. Fast så är det väl med de flesta tv-serier nu för tiden .. Äeh, still - everything for the people.

Är väldigt trött just nu - skolan tar musten ur en .. redan första dan. ^^





Första skoldan avklarad!

Roligt att börja skolan igen, träffa alla galna människor. Vi gjorde lite hit och dit och fixade inför morgondagen då ettorna kommer (=D) Har blivit faddrar också.

Nej, men ska bli kul imorn. Nervöst, men kul. Hoppas bara det fixar sig med våran scen, så jag inte gör bort mig inför ettorna .. skulle inte bli världens bästa första intryck ^^














"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."
- James Dean

Where are you hiding?

Sommarlovets sista dag!
Ska bli rätt så skönt att börja skolan igen, att ha nångting och göra på dagarna. Och nu är vi inte yngst längre heller ;)
Bara två år kvar nu, sen är gymnasiet över och då kanske det är dags att verkligen börja tänka på vad man vill göra här i livet.

Jag vet inte varför, men har plötsligt börjat längta till Halloween .. ?













"To be invisible,
To be a shadow.
A walk through lonliness,
With doubt and pain."

Reality can be cruel

Haha, roligaste klippet hittils. Älskar sånna här skämt XD Skulle dock ha dött om det hade hänt mig. Tyvärr så är det inte på engelska men man fattar ändå.



















"Hasta la vista, baby."
- The Terminator

Fishing for more ..

Åt kräftor till middag idag med syster och hennes kompis. Mumsigt värre! Kan allvarligt äta hur många som helst av dom små krabaterna, verkar aldrig bli mätt.

Nu verkar det som om regnet lugnat ner sig så kanske blir att gå ut med hunden - om inte hon totalvägrar då såklart.





Ronja var över en stund idag också efter jobbet. Sen vet jag inte vad, men mitt vanliga infall av tristess tog över och ger er ytterligare bevis på hur min vardag kan se ut. Syns inte så tydligt på bilderna men ser ändå helt vrickat ut. ^^ 
(Det är inte menat att vara snyggt eller nått, just so you know)





Puss och Kram, Skumbanan <3












"Operator! Give me the number for 911!"
- Homer Simpsons

A lightning in the sky

Herregud vad det regnar! Har öst ner två dagar i streck nu här hemma. Blev dyngsur igår bara genom att springa in till affären från bilen. o_O
Men positivt är iallafall att det är ybermysigt att vakna upp av regnets smattrande mot mitt öppna fönster (Y) ^^







Haha, ibland har jag bara föör tråkigt. Tur att skolan börjar snart igen ;)










"Boy, those French: They have a different word for everything!"
- Steve Martin

" .. men då kom Mulle, och tog hans bulle .. "

Åh, att det ska vara så svårt att ta ett beslut över något. Jag måste bestämma mig snart, om det är värt det eller inte. Kan det inte bara finnas en knapp på hjärnan som man trycker på och då tar det bästa beslutet åt en..? Dags för en ny uppfinning tycker jag!

Skjuter undan det så länge i det dammiga lilla hörnet av min hjärna och påbörjar middagen istället. Hembakade pitabröd med kyckling-, tzatsiki- och grönsaks-fyllning. (Y)


Bara 6 dagar (räknat med idag) kvar nu på sommarlovet!















"Christmas is a time when people are lonely and desperate, it's the most wonderful time of the year."
- Barney Stinson (HIMYM)

Counting ever step

Igår blev det av en sväng till Ikea och Gränby med syster och hennes kille, Kalle. Eftermiddagen och kvällen spenderades sedan hos Kritan med YouTube, kladdkaka och mkt skratt ^^ <3

Åkte iväg till syrran och blev klippt idag. Awsome!













"Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa. Lois, this isn't my Batman glass."
- Peter (Family Guy)

"May the force be with you"

För varje år som bildas finns alltid ett hopp, gäller bara att ta tillvara det lilla man fått... ?


Ja nu sitter man här igen och slänger iväg pengar (penar jag egentligen inte har - eftersom jag är lite pank nu på sommarens dryga dagar) på saker man verkligen innerligt hoppas ska funka. Får se om det blir fyrverkerier eller om vägen slutar i en U-sväng.

PS - måste göra något åt bloggen. Göra den mer "mig" kanske .. vad det nu än är.













To be, or not to be: that is the question"
- William Shakespeare

Friday the 13th

Hade tråkigt igår kväll så slängde ihop en sats med pitabröd - till middag i helgen. Ingen aning hur dem blev, har aldrig gjort sådanna förut, men de går nog att äta.. får vi hoppas ^^

Ah, blir galen på den här dumma bloggen.












"Frankly, my dear, I don't give a damn!"
- Gone with the Wind

uʍop ǝpısdn pןɹoʍ ǝɥʇ

Färgat håret igen, by my self denna gången (med lite hjälp av syrran). Slängde på mig en "skitcool" slinghätta och satt och drog ut slingor med en virknål i en evighet. Resultatet blev väl rätt så bra, lite ojämnt kanske men spelar roll ^^



"Tänk till lite själv, så fattar du nog."




(
Systerdotter Ronja på bilden)










"Det finns vägar så smala att man måste gå dem ensam."
- Stig Johansson

"Raindrops Keep Fallin' on My Head"

Vaknade imorse av regnet som smattrade mot fönstret. Älskar det ljudet. Har regnat hela dagen nu, växlat fram och tillbaka, från spöregn till dugg. Åskan har iförsig smugit sig fram då och då också, vilket inte är lika positivt.

Har suttit inne, spelat 500 med familjen, och är nu lite sugen på att springa ut i regnet. Synd bara att man inte har en vattentät kamera - det skulle vara mkt roligare kan jag säga.

Update: Slängde ner kameran i en plastpåse, slog ett gummiband runt och gick en promenad i skogen. Härligt!
Fast kan säga att kamera+plastpåse = Yberdålig kvalité. Men kul hade lilla jag ändå, blev dyngblöt av dropparna från trädgrenar som jag tvunget måste dra i för att hänga upp kameran, haha ^^




(Nina, som besökte oss en sväng igår)



(Ehm, lite misslyckat försök till att hoppa..)



(Ja, som sagt.. YBERBRA kvalité (Y) )










"My Mama always said, 'Life was like a box of chocolates; you never know what you're gonna get."
- Forest Gump

RSS 2.0