Over the road

Roliga Torsdagar! Börjar halv 8, slutar 5 - sammanlagt tre lektioner. Kommande två Torsdagar blir det att sluta 6 - längre filmkunskap då vi ska se på film. Tur att det är roliga lektioner och håltimmar då man kan slappa i uppe (Y)

Vi fikade idag på teatern och läste manus vilket fick mig på bättre mood, gillas! Har den underbaraste klassen nånsin.
Denise med en kines i Onsdags, vi lekte tillsammans med dem =) (Yrke, Plats, Mordvapen at the moment)


Helle och Julia "Grrr""A man should look for what is, and not for what he thinks should be."
- Albert Einstein

"Wait around for Mr. Right .. "

Ska på sångaudition idag!! :O Kommer gå åt helvete, kan ju inte ens sjunga. Har bytt låt nu igen, för tredje ggn. Är så himla svårt att bestämma vilken, jag kan båda utantill men också båda lika dåligt.

Sitter och väntar på kompaniet nu, innan engelskan börjar. Sen blir det att gå till skolan fram till 5 och hinna vara hemma en halvtimme innan jag ska iväg på mötet för intrenationella gruppen. Måste hinna baka däremellan också .. "/
"Ey, yo! I'm a EMO!"
- Julia

Blablablabla

Håller på och letar efter tips på vad man kan klä ut sig till på Maskerad (Halloween). Har själv ingen aning! Kom gärna med något bra förslag om ni vill, behöver inte vara något typiskt Halloween, bara det inte är för svårt att framställa. =)
"You can't just walk out of a drive-in."
- Danny Zuko


Drömmarnas tankar

Dålig bloggning, jag vet, men den här veckan har varit väldigt hektisk, dramatisk, tröttsam och helt enkelt gett mig annat att tänka på.
Vi spelade upp våra dödssynder för spestarna i Måndags, såg deras cirkus-scen också. Det var jätte roligt och de var skitduktiga. Vi hade fotolektion ute, i regnet, efter det. Resten av veckan har varit som sagt mångfaldig, lite skvätt av drama, tragedi, förvirring och lycka.

Ser fram emot de närmsta veckorna nu, och sen blir det ju Halloween, En riktigare Advent, Jul och massa annat, så hoppas tornet inte ramlar - utan att det fortfarande står kvar som det är, lite smått lutande bara.
Nu börjar jag själv tappa tråden här så ska ge er erat förstånd tillbaka.

Bild från balen -09

"Som en isglass i rymden"

Just another booring day!

Var in på Kulturnatten igår! Stannade dock bara ca 3 timmar, var inge höjdare direkt. Fast det hade vart coolt att sett på eldshowen men orkade inte stanna tills dess. Nu har man i alla fall checkat in det för första gången, har aldrig riktigt vart så insatt i vad det varit, men nu vet jag. ^^

Ska ner till kyrkan om några timmar - ungdomsgudtjänst och bandet spelar.

"Yippee-ki-yay, motherfucker."
- John McClane

Flötet Flöt Förbi

Det har varit en lång och nästan självgående dag. Älskar när det är dimma ute, mina tankar suddas ut helt och det är som om färgglada penslar målar över mitt sinne. Kanske inte så bra beskrivet men är så jag känner mig. Teatern är klistrad nu, vi har skruvat på några skruvar och hamrat i några nya spikar. Nu är det bara tapeterna som ska på. Det fixar vi imorgon.

Gick ut i förrådet nyligen och ögnade igenom några gamla saker vi sparat. Hittade på en VHS film jag älskade som barn - Candys Barnkollo och lite roliga böcker. Nostalgikänslor!
Haha, hittade gamla "Min Berättelsebok" från femman/sexan i klädkammaren. Mina lärare måste ju ha trott att jag var sinnessjuk. Jag skrev om kannibaler som åt sin älskade en bit i taget, lik i klassrummet som river ut hjärtat på läraren (som var likets mor), en mördares offer som återuppstår och mördar honom, och ja en massa konstiga och sjuka historier för att vara 11 år. Hittade en kommentar från läraren: "Bra skrivet men lite hemsk !" ^^ Så nu har ni ytterligare ett bevis på att jag är lite konstig.

It can't be happening

Vilken träningsvärk man har!
Dagen har flytit på lugnt, blev lite besviken där på förmiddagen men röstlektionen fick mig att trolla bort de tankarna. Istället känner jag nu att jag bara vill slå mig ner i sängen och se på någon bra film. Synd bara att systerdottern har snott mitt bästa urval -.-


"With any part you play, there is a certain amount of yourself in it. There has to be, otherwise it's just not acting. It's lying."
- Johnny Depp

Som julafton i en kaka

Jag är paranoid, jag vet.
Idag hade vi både gympa och rörelse, dubbelträning alltså. Har varit allt från att nästan skrika av ivrighet till att vilja slå sönder datorn. Hatar när man sitter och väntar på att något ska ske, men aldrig gör det. Får helt enkelt hoppas att morgondagen för lite tur med sig. '-'"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
- Bilbo Baggins

Trust me

Dagen har kommit med regn och blåst.
Skolan idag gick förvånandsvärt fort. Hade ioförsig bara tre lektioner men bara det brukar ta en evighet. Stannade också kvar en stund med Julia, Denise och Linda. (Y) När jag kom hem så fann man brorsonen sittandes framför datan, som vanligt. ^^ Var väldigt snäll sen och köpte jultidningar av honom. Undra varför man säger jultidningar för, det är ju inte ens det man säljer .. ? Sen ville han se på film som han hyrt så bänkade oss framför "ALIENS in the attic" och mumsade lite ostbågar.

Smarta jag spillde vatten på mitt tangentbord för en stund sen -.- Panik!! säger jag bara. Sprang runt som en dåre med toalettrullen och hårtork och försökte mitt bästa för ett "vicka" ut vattnet. Hoppas, och tror, inte att det blev någon större skada.

Dagens citat blev kidnappat av onda sniglar. De försöker ta över världen genom att lära sig att bli smarta. Om du anar att något skumt händer med dina citat ska du genast ta bort dem och stå emot dessa ondskefulla sniglar. Låt dem inte komma undan ..
-Alltså orkade jag inte kolla upp ett citat till idag-

Hemköööp!!

Dagen har flytit på som vanligt. Den blev extra underbar innan teatern började och man bettedde sig som ett litet barn, tjöt av lycka. Nu gäller det bara att hålla tummar och tår för att raketen kommer lyfta =D
Trodde inte dagen skulle kunna bli så mkt bättre, men när jag satt mig ner hemma vid köksbordet med dagens RisiFrutti så såg jag att jag hade fått ett paket. Har tydligen vunnit andra pris på en tävling, från STAR!, som jag deltog i förra veckan. (Y) Fick lite produkter från MakeUpStore och STAR!
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
- Albus Dumbledore

".. och presidenten, satt och studera .."

Isch, så mycket nya roliga ämnen vi har iår. Kommer bli superskoj! Har bland annat börjat med foto, filmkunskap, "produktion", röst och rörelse. (Y) Ska ha rörelse idag, tycker det är grymt kul - röst är också super. ^^
"In my body, where the shame gland should be, there is a second awesome gland."
- Barney Stinson

RSS 2.0